Papp Attila - ének, zenekarvezető

Papp Füles vagyok, a Cs.Í.T. zenekar énekese, frontembere, koncertszervezője, plakátragasztója, a rock napszámosa. ( ennyi)

Szepesi Richárd - billentyűs hangszerek, ének, vokál
Kemény Gábor - gitár

1978 novemberében láttam meg a napvilágot ... -akarom mondani ... na, már megint hazudok. Nem láttam én lópikulát sem, és ez azóta is így van.
Szóval: Budapesten születtem, és már egész kicsi koromtól elkezdett vonzani a zene. Hatévesen kezdtem furulyázni, tízévesen zongorázni, aztán tini koromban magával ragadott a gitár.
Több, másodvonal-beli zenekar, (pl: Szkítia, Avatar, stb.) alapítója és dalszerzője vagyok.
2009 december végén csatlakoztam a Cs.Í.T. zenekarhoz, 2012 őszén rajtunk kívül álló okok miatt távoznom kellett a zenekarból, de a barátság azóta is megmaradt, ezért mikor kiderült, hogy bajban van a zenekar, úgy adódott, hogy ismét összefújt bennünket a szél. A Cs.Í.T. mellett jelenleg is több zenekarban játszom, emellett a Szép Ernő Színház állandó zeneszerzője vagyok.
Eddig három musicalt mutattunk be, melynek én írtam a zenéjét, terveink szerint jövőre jön a negyedik.
A Cs.Í.T. zenekar meghatározó szerepet játszott- és játszik az életemben. A koncerteken igyekszem maradandó élményt nyújtani, és zeneszerzőként is kiveszem a részem a munkából.
Találkozunk a bulikon!

Hangszereim:

Roland VR09 és Korg X50 szintetizátorok

"Rocktóberben születtem én." 1973. október 16-án  Nagykanizsán születtem. 13 éves koromban kaptam az első "doboz" gitáromat, ami mellé nagyon hamar beszereztem egy Les Paul fazonú (Jolana Diamant LP) elektromos gitárt, mert már akkor tudtam, hogy én kizárólag rockzenét szeretnék játszani, ahhoz pedig nem tábortűzi akusztikus gitár kell. Évekig nyúztam a Jolana-t, eszkábált csöves motyón, kölcsön torzítón,  különböző zenekarokat alapítgattunk a barátaimmal, aztán 4-5 év alatt elfogyott a lendület, minden cuccot eladtam és maradtam hétköznapi rockrajongó. Teltek-múltak az évek és rájöttem, hogy ami volt az nem múlt el nyomtalanul, a parázs még mindig izzik és nekem zenélnem kell! Újból gitárt vettem (LP-t, mi mást !?). Mindent előlről kezdtem, de már a kétezres években jártunk, minden hiper-szuper technika elérhető, csak pénz kellett és levehettem a polcról bármit. Hamarosan megalpítottuk az Aiming High heavy metal tribute zenekart, ahol kitűnő zenész barátok közt találtam magam, akiktől sokat tanultam. Aztán ahogy lenni szokott, egyszercsak valaki kitalálta, hogy mást akar, még kettő vele ment és már bukott is a mutatvány. Nekem maradt a "szobagitározás" - amit úgy utálok -  másfél évre, de aztán egy nyári délelőtt megcsörrent a telóm: "Szia! Papp Attila vagyok a Cs.Í.T.-ből, meghallgatnánk!" Nekiálltam ezerrel gyakorolni, nótákat tanulni. 2013. január 2. óta a Cs.Í.T. tagja vagyok.

 

Hangszereim:

Gibson Les Paul Traditional 2019 és Tokai UALS-48 Love Rock custom made gitárok, DV Mark Multiamp gitárerősítő, DV Mark Greg Howe 212 gitárláda, Line6 Vetta II kombó.

Dombai László - basszusgitár
Kardos Zsolt - dob

Rocker pályámat 1966-ban a járókában mint kőkemény énekes kezdtem. Üvöltöttem mint a szenegáli tigris.Harsonásként tevékenykedtem sokáig, majd átnyergeltem a basszerra, várva az Eddában való basszusgitárosi poszt megüresedését, de nem engem hívtak. Folyamatosan a Scorpions zenekarban nem zenélhettem, így a másik kedvenc zenekaromban a Cs.Í.T.-nél kellett kivárni a megüresedett helyet. Ennek cirka öt éve...

1976.06.16-án születtem Mohácson. A rock zene mindig is szerepet játszott az életemben, édesapám is zenész emberke volt gitárosként. Sokszor nyúzott gyerekkoromban ,hogy én is a nyakamba vegyem a száraz fát, de valahogy nem tetszett. Bezzeg a dob, na az más! Autodidakta úton kezdtem el dobolni, majd - bár elég későn - de felkerestem egy dobtanárt Keszthelyi "Zizi"Zsolt személyében, akitől sokmindent tanulhattam. Több zenekarban játszottam az évek során, hol "vendéglátós"műfajban, hol pedig a rock világában. Főbb zenekarok, ahol tevékenykedtem: Joy Live Music Band, Àsz Band, Party Koktél Live Band, New Magic Ship, Black Bat, Mr. Slave, Roll-r. Kemény Gábort egy közös projekt kezdetekor ismertem meg, a Krowly nevezetű formáció kapcsán, aki öszehozott a CS.Í.T. tagjaival és immáron 2013. januárja óta a zenekar dobosa lehetek!

 

Hangszer amin játszom:

Sonor Force 3005, Selekt Force, Paiste Pst 5,502.

Facebook

  • Facebook Classic
  • c-youtube

YouTube

© 2023 by DANGEROUS GEE.  Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now