Papp Attila - ének, zenekarvezető

Papp Füles vagyok, a Cs.Í.T. zenekar énekese, frontembere, koncertszervezője, plakátragasztója, a rock napszámosa. ( ennyi)

135639269_4193334290683161_1800817653538
Ujvári Róbert - billentyűs hangszerek, vokál
Gábor_új.jpg
Kemény Gábor - gitár

1985-ben születtem Mohácson, már kisgyermek koromban elkezdett érdekelni a zene, a billentyűs hangszerek, az együttesek. Ezt gondolván: "Zenésznek lenni, az valami baromi jó lehet.". Több évtizedek Sláger-Party zenekarai után, a Magyar HardRock mellett tettem le voksom.

Főbb zenekaraim: P.P.P.

                                 Póker-Zenekar
                                 Kor-Show Music.

2017 óta vagyok kisebb megszakításokkal a Cs.Í.T. zenekar billentyűse. Ebben az időszakban készítettük el a 2. lemezt, amire nagyon büszkék vagyunk.

Hangszereim: KORG Trinity Pro
                          KURZWEIL PC3

                          KORG Triton Pro

"Rocktóberben születtem én." 1973. október 16-án  Nagykanizsán születtem. 13 éves koromban kaptam az első "doboz" gitáromat, ami mellé nagyon hamar beszereztem egy Les Paul fazonú (Jolana Diamant LP) elektromos gitárt, mert már akkor tudtam, hogy én kizárólag rockzenét szeretnék játszani, ahhoz pedig nem tábortűzi akusztikus gitár kell. Évekig nyúztam a Jolana-t, eszkábált csöves motyón, kölcsön torzítón,  különböző zenekarokat alapítgattunk a barátaimmal, aztán 4-5 év alatt elfogyott a lendület, minden cuccot eladtam és maradtam hétköznapi rockrajongó. Teltek-múltak az évek és rájöttem, hogy ami volt az nem múlt el nyomtalanul, a parázs még mindig izzik és nekem zenélnem kell! Újból gitárt vettem (LP-t, mi mást !?). Mindent előlről kezdtem, de már a kétezres években jártunk, minden hiper-szuper technika elérhető, csak pénz kellett és levehettem a polcról bármit. Hamarosan megalpítottuk az Aiming High heavy metal tribute zenekart, ahol kitűnő zenész barátok közt találtam magam, akiktől sokat tanultam. Aztán ahogy lenni szokott, egyszercsak valaki kitalálta, hogy mást akar, még kettő vele ment és már bukott is a mutatvány. Nekem maradt a "szobagitározás" - amit úgy utálok -  másfél évre, de aztán egy nyári délelőtt megcsörrent a telóm: "Szia! Papp Attila vagyok a Cs.Í.T.-ből, meghallgatnánk!" Nekiálltam ezerrel gyakorolni, nótákat tanulni. 2013. január 2. óta a Cs.Í.T. tagja vagyok.

 

Hangszereim:

Gibson Les Paul Traditional 2019 és Tokai UALS-48 Love Rock custom made gitárok, Headrush Gigboard, BluGuitar Amp1 Mercury Edition, Hughes & Kettner TM-212 gitárláda.

Dombai László - basszusgitár
Kardos Zsolt - dob

Rocker pályámat 1966-ban a járókában mint kőkemény énekes kezdtem. Üvöltöttem mint a szenegáli tigris.Harsonásként tevékenykedtem sokáig, majd átnyergeltem a basszerra, várva az Eddában való basszusgitárosi poszt megüresedését, de nem engem hívtak. Folyamatosan a Scorpions zenekarban nem zenélhettem, így a másik kedvenc zenekaromban a Cs.Í.T.-nél kellett kivárni a megüresedett helyet. Ennek cirka tíz éve...

1976.06.16-án születtem Mohácson. A rock zene mindig is szerepet játszott az életemben, édesapám is zenész emberke volt gitárosként. Sokszor nyúzott gyerekkoromban ,hogy én is a nyakamba vegyem a száraz fát, de valahogy nem tetszett. Bezzeg a dob, na az más! Autodidakta úton kezdtem el dobolni, majd - bár elég későn - de felkerestem egy dobtanárt Keszthelyi "Zizi"Zsolt személyében, akitől sokmindent tanulhattam. Több zenekarban játszottam az évek során, hol "vendéglátós"műfajban, hol pedig a rock világában. Főbb zenekarok, ahol tevékenykedtem: Joy Live Music Band, Àsz Band, Party Koktél Live Band, New Magic Ship, Black Bat, Mr. Slave, Roll-r. Kemény Gábort egy közös projekt kezdetekor ismertem meg, a Krowly nevezetű formáció kapcsán, aki öszehozott a CS.Í.T. tagjaival és immáron 2013. januárja óta a zenekar dobosa lehetek!

 

Hangszer amin játszom:

Sonor Force 3005, Selekt Force, Paiste Pst 5,502.